Isara draagzak covers

Om je kindje te beschermen tegen regen, wind of kou, biedt Isara een aantal covers. Alle covers van Isara zijn universeel en kun je voor alle draagzakken, ringslings of draagdoeken gebruiken, van baby tot kleuterleeftijd. 

Hieronder een korte uitleg over de verschillende covers van Isara.

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 78,00 - € 79,00

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

ISARA RAIN CLEVER COVER

De Isara Rain Clever Cover is licht, water- en winddicht en daarom uitstekend geschikt voor een zomerse bui, een winderige herfst of lentewandelingen in de bergen of aan zee. De cover houdt je kindje droog en uit de wind maar is niet gevoerd. 

Er zijn 4 manieren waarop je de Isara Rain Clever Cover kunt bevestigen. De manier waarop je de hoes gebruikt, is afhankelijk van hoe jij je kindje draagt. 

De regencover is gemaakt van lichtgewicht softshell.

ISARA WINTER DRAAGCOVER

De Isara Winter Covers bieden comfort en bescherming in álle weersomstandigheden. De Winter Cover beschermt je kindje tegen wind en regen en houdt je kindje lekker warm. De Isara Winter Cover is geschikt voor alle draagdoeken, slings en draagzakken. 

De Winter Cover combineert een water- en winddichte softshell met een comfortabele fleecevoering. Hij is licht van gewicht dus maakt het dragen van je kindje niet extra zwaar voor jou. Je bevestigt de Winter Cover eenvoudig, terwijl je kindje al in de drager zit. Bij de Isara Winter Cover wordt een bijpassende muts voor je kleintje meegeleverd.