Je Porte Mon Bebe Peacock Blauw Bruin

1 Klantenbeoordeling(en) Schrijf uw beoordeling
Je Porte Mon Bebe

Nieuw

Ontworpen door een Frans echtpaar in 2005, heeft Je Porte Mon Bebe (wat "Ik draag mijn baby” betekent) zich ontwikkeld als de leider van draagdoeken in Frankrijk.

Meer details

Op voorraad

61,65 €

68,50 €

-10%

De Je Porte Mon Bebe (JPMBB) draagdoek is niet alleen erg stijlvol en duurzaam, maar heeft ook de ervaring van het babydragen veranderd.
 
Wat is er zo speciaal aan Je Porte Mon Bebe? JPMBB is een combinatie van geweven en rekbare draagdoek. De dichtheid van JPMBB is dezelfde als die van een geweven draagdoek van hoge kwaliteit (300 g/m2 of twee keer die van een gewone elastische draagdoek). Een kleine hoeveelheid spandex geeft Je Porte Mon Bébé de juiste stretch en maakt het net zo gemakkelijk te gebruiken als elke andere rekbare draagdoek. De doek blijft altijd in vorm en verslijt niet na intensief gebruik of met toenemend gewicht van uw kind. 
 
Je Porte Mon Bebe is geschikt voor alle baby’s, inclusief premature, en kinderen met een gewicht van 2 kg tot 14 kg. De draagdoek is dicht, zacht en ademend. Het vormt zich rond het lichaam van uw baby als een tweede huid en zorgt voor optimaal draagcomfort en stevige ondersteuning zowel voor de baby als de drager.
 
Net als andere rekbare draagdoeken kan Je Porte Mon Bebe vooraf gebonden worden, dus voordat u uw baby erin zet. Het is niet nodig om de doek los te maken wanneer u uw kind er weer uit neemt. Dit is vooral handig bij pasgeborenen. Door het gebruik van de basis-knoop, kan de baby in verschillende posities in de draagdoek geplaatst worden - op uw buik, op uw rug of aan de zijkant -  afhankelijk van de leeftijd en behoefte. 
 
Kenmerken van Je Porte Mon Bebe:
 
• 5 m lang en 70 cm breed
• Voor baby's van 2 kg - 14 kg
• 95% katoen, 5% spandex
• Vrij van allergene kleurstoffen of zware metalen
• 2 jaar garantie (behalve op naden)
• Oeko Tex 100
• EN 13209-2 gecertificeerd
• 30° in de wasmachine,  aan de lucht drogen, heet ijzer, geen bleekmiddel 
Draagzak typeDraagdoek
DraagpositieBuik, rug, heup
Geschikt voorBaby
Beoordeling 
20.05.2017

Geweldig

Ik ben zo ontzettend blij met deze hybrid. De bouncr met deze doek is prettig zelfs met een peuter. Het zit stevig zo det af te knellen en zowel mijn dochtertje van 6 maand als mijn peuter van 2,5 vallen er nog in slaap. Beide voelen zij zich geborgen en dichtbij mama. Dat wil toch ieder kind.

    Schrijf uw beoordeling

    Schrijf uw beoordeling

    Je Porte Mon Bebe Peacock Blauw Bruin

    Je Porte Mon Bebe Peacock Blauw Bruin

    Ontworpen door een Frans echtpaar in 2005, heeft Je Porte Mon Bebe (wat "Ik draag mijn baby” betekent) zich ontwikkeld als de leider van draagdoeken in Frankrijk.