MANDUCA ExTend

0 Klantenbeoordeling(en) Schrijf uw beoordeling
Manduca

Nieuw

Manduca ExTend is een zitverbreder voor alle modellen Manduca draagzakken. De ExTend transformeert de Manduca babydraagzak in een peuterdraagzak.

Meer details

Niet op voorraad

29,90 €

Als kinderen ouder worden groeien ze uit de babydraagzak. Dat betekent dat het zitgedeelte van de draagzak te smal wordt en de bovenbeentjes niet meer voldoende worden ondersteund. De beentjes hangen dan naar beneden waardoor het kind minder comfortabel in de draagzak zit.
 
Veel ouders kopen dan een grotere peuter- of kleuterdraagzak wat met de Manduca ExTend niet nodig is. Dankzij de al geïntegreerde rugverlenging groeit je Manduca draagzak nu niet alleen mee in de lengte maar met behulp van de Manduca ExTend nu ook in de breedte, zodat je kind altijd maximum zitcomfort heeft.
 
De Manduca ExTend is een stoffen inlegger gemaakt van katoen, die gemakkelijk aan de binnenkant van elke Manduca draagzak bevestigd kan worden: aan de bovenkant op de schouderbanden met drukknopen en aan de onderkant op de Manduca heupband. De Manduca ExTend kan in twee stappen versteld worden, van de oorspronkelijke 32cm tot maximaal 50cm breedte en kan zo flexibel worden aangepast aan de juiste maat van het kind.
 
Dit maakt het comfortabeler voor grotere baby's en kinderen om voor langere tijd in de draagzak te zitten. 
 
Kenmerken van de Manduca ExTend:
 
• Voor het dragen van baby's en kinderen vanaf ca. 18 maanden
• Verbreedt het zitgedeelte in twee stappen van 32cm tot 50cm
• Materiaal: 100% biologisch katoen
• Geschikt voor alle Manduca modellen
 
 

Schrijf uw beoordeling

MANDUCA ExTend

MANDUCA ExTend

Manduca ExTend is een zitverbreder voor alle modellen Manduca draagzakken. De ExTend transformeert de Manduca babydraagzak in een peuterdraagzak.