Manduca draagzak BlackLine PhantomGrey

0 Klantenbeoordeling(en) Schrijf uw beoordeling
Manduca

Nieuw

De Manduca BlackLine draagzak biedt comfort vanaf het begin. Uw kind is altijd dicht bij uw lichaam en wordt veilig ondersteunt en beschermt. 

Meer details

Niet op voorraad

€ 98.10

€ 109.00

-10%

De Manduca BlackLine is makkelijk aan de draag-behoeften van ouders en kinderen aan te passen en kan zowel als buik-, rug- en heupdrager worden gebruikt. Het kind zit altijd in de M-positie in de draagzak. De M-positie is de natuurlijke zit- en draaghouding van een kind; het ontlast de nog onvolgroeide heup en wervelkolom en wordt daarom aanbevolen door verloskundigen en orthopedisten.

Door een geïntegreerde infant insert of zitverkleiner is het mogelijk het kind al vanaf de geboorte (3,5 kg) op uw buik te dragen. Later groeit de Manduca BlackLine draagzak gewoon met uw kind, omdat de geïntegreerde rugverlenging elk kind (tot 20 kg) de optimale ondersteuning biedt.

Ook voor ouders is ultiem comfort gegarandeerd: de zachte schouderbanden en anatomisch gevormde heupgordel verdelen perfect het gewicht van het kind. De genereuze lengte van de banden en een groot aantal instellingen zorgen ervoor dat de Manduca ook comfortabel petite of extra grote ouders past.

De Manduca BlackLine draagzak is gemaakt van puur natuurlijke vezels zoals hennep en biologisch katoen.

De draagzak is ook beschikbaar in de Manduca PureCotton en Manduca NewStyle collectie. De Manduca BlackLine heeft dezelfde eigenschappen als de andere twee modellen - alleen het design en/of materiaal zijn anders.

Om de breedte van de draagzak nog perfecter voor uw baby of peuter/kleuter af te stellen worden als accessoire's de Manduca Size-It en Manduca ExTend aangeboden. Daardoor grooit de drager mee en uw kind zit altijd comfortabel in de M-positie

Voor het dragen tijdens koude en natte herfst- en winterdagen adviseren wij de MaM Deluxe Cover.

Met de Manduca accessoires Size-It en ExTend laat zich de Manduca draagzak perfect verkleinern of verbredern voor het dragen van baby's en peuter's/kleuter's.

Kenmerken van de Manduca BlackLine:

• Kan gebruikt worden vanaf 3,5 tot 20 kg lichaamsgewicht van het kind
• Geïntegreerde rugverlenging
• Geïntegreerde infant insert (zitverkleiner) voor pasgeborenen
• Geïntegreerde nek- en hoofdsteun
• Anatomisch gevormde heupgordel, lengte 140 cm
• Veiligheidgespen
• Gewicht: ca. 600 g
• Shell stof: 55% hennep, 45% biologisch katoen, voering: 100% biologisch katoen
• Wasbaar op 30 ° C

Draagzak typeDraagzak
DraagpositieBuik, rug, heup
Geschikt voorBaby
Gewicht baby3,5 - 20 kg

Schrijf uw beoordeling

Manduca draagzak BlackLine PhantomGrey

Manduca draagzak BlackLine PhantomGrey

De Manduca BlackLine draagzak biedt comfort vanaf het begin. Uw kind is altijd dicht bij uw lichaam en wordt veilig ondersteunt en beschermt.