WhatsApp is offline. Mail je vraag naar info@yippee.nl

Tula Explore draagzak Royal

0 Klantenbeoordeling(en) Schrijf uw beoordeling
Tula

Nieuw

De "Royal" Explore heeft een gedurfd herhalend patroon van kroontjes in monochrome kleuren. Het patroon gaat verder over de binnenkant van de draagzak, de schouderbanden en de heupband.

Meer details

Op voorraad

€ 148.68

TULA EXPLORE

De Tula Explore is de allereerste Tula draagzak waarin je je baby op meerdere manieren ergonomisch kunt dragen. Buik tegen buik én met het gezichtje van je baby naar voren! Daarnaast is het mogelijk om je baby op je rug te dragen. De Tula Explore gaat lang mee. Deze draagzak kun je gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje 20 kg weegt.


INNOVATIEF RUGPAND

In een Tula draagzak krijgt je kindje altijd voldoende ondersteuning. Het innovatieve van de Tula Explorer is het handige knopen systeem in het rugpand. Dit zorgt ervoor dat je de draagzak makkelijk aanpast aan de grootte van je kindje. Welke positie je ook kiest, je kindje zit altijd in de natuurlijke M-houding.


JE BABY NAAR VOREN DRAGEN

Wil je je baby de wereld laten ontdekken vanuit de draagzak? In de Tula Explorer is het mogelijk om je baby naar voren te dragen. Doe dit alleen als je baby zelfstandig rechtop kan zitten en het hoofdje goed recht kan houden. Zorg er ook voor dat het kinnetje vrij is van de bovenkant van het rugpand van de draagzak. Naar voren dragen wordt geadviseerd voor kindjes tussen de 5,8 kg en 10 kg. Let op overprikkeling, draag je baby alleen gedurende korte periodes naar voren en laat je kindje niet slapen in deze positie.


ALGEMENE SPECIFICATIES

• Vanaf de geboorte (3,2 kg) tot 20 kg zonder verkleinkussen
• Ergonomische draagpositie met gezichtje naar buiten
• 3 ergonomische draagposities: rug en buik (2x)
• Innovatief rugpand: verstelbaar in 3 breedtes en 2 hoogtes
• Gemakkelijk aanpasbaar
• Aanpasbare gewatteerde schouderriemen
• Brede gewatteerde heupriem met zakje vooraan
• Extra gewatteerd aan de benen
• Inclusief afneembaar kapje
• Materiaal: ademende lichtgewicht keperstof, 100% Oeko-tex standard 100


VERSCHILLENDE MOTIEFJES VAN DE TULA EXPLORER

De Tula Explorer is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen met verschillende motieven, zoals bijvoorbeeld de roze Tula Explore Bloomde lichtgrijze Tula Explore Sleepy Dust en de blauwe Tula Explore Everblue. Zo kies je altijd een draagzak die het beste bij jou en je baby past!

Draagzak typeDraagzak
DraagpositieBuik, rug
Geschikt voorBaby
Gewicht baby3,5 - 20 kg

Schrijf uw beoordeling

Tula Explore draagzak Royal

Tula Explore draagzak Royal

De "Royal" Explore heeft een gedurfd herhalend patroon van kroontjes in monochrome kleuren. Het patroon gaat verder over de binnenkant van de draagzak, de schouderbanden en de heupband.