Wombat draagjas

De producten van Wombat en Co. passen bijzonder goed bij mama's en papa's. Alle draagjassen zijn beschikbaar voor zwangerschap en draagcomfort. Ze zijn alle 4 in één en ze laten ook tandem dragen toe als je een extra paneel koopt).

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 159,00 - € 190,00

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Over Wombat & Co

Wombat & Co. London is opgericht in 2015 door een groep vrienden met verschillende achtergronden in de babykleding- en mode-industrie. Ontworpen door moeders en voor moeders, het doel is om praktische, flexibele en stijlvolle jassen te ontwerpen en te produceren die lang meegaan , vanaf de zwangerschap tot je baby klaar is om de wereld alleen aan te gaan.

De Wombat draagjas

Alle zwangerschaps- en draagjassen en mantels van Wombat and Co zijn geschikt voor: zwangerschap, dragen aan de voorkant, dragen aan de achterkant, tandem dragen en normale modus (geen baby, alleen een normale jas), waardoor ze een geweldige investering zijn, in tegenstelling tot veel baby gerelateerde producten , kunt je de draagjas Wombat zo lang dragen als je wilt.

Elke Wombat-zwangerschapsjas en draagjas wordt geleverd met een verwijderbaar afritsbaar inzetstuk, zodat je Wombat-jas kan worden gedragen als een normale jas, tijdens de zwangerschap en voor het dragen van baby's, rugdragen en weer omzetten in een alledaagse stijl. Een echt veelzijdige jas die lang meegaat. Wombat & Co heeft ook jassen voor mannen om hun kindje te kunnen dragen. 

De Wombat & Co zwangerschapsjassen en draagjassen zijn voorzien van fijne capuchons en hebben een afneembare zachte kraag. Met het inzetstuk creëer je ruimte voor je groeie zwangerschapsbuik en later kun je dit gebruiken om je kindje lekker warm te dragen in een draagdoek of draagzak. Je kunt zowel op je buik als op je rug dragen.

Wombat Draagjas voor mama's

WALLABY, de zwangerschaps- en draagjas die jou en je baby levenslang ondersteunt vanaf de zwangerschap. Deze winter draagjas Wombat is een draagjas die goede kwaliteit biedt voor een scherpe prijs!

KOWARI, de 2-in-1 regenjas. Ontworpen voor degenen die het grootste deel van het jaar bescherming willen of nodig hebben tegen de elementen, is KOWARI gemaakt van twee verschillende jassen. Een gewatteerde jas, stijlvol en comfortabel en een regenjas, die eraan vastzit of apart kan worden gedragen.

NUMBAT GO, een lichtgewicht jack voor de milde winters of koude lentes en zomers. NUMBAT GO is de lichtste draagjas op de markt, iets minder dan 500 g en kan tot een schoudertas worden opgevouwen. Het wordt geleverd in 4 geweldige kleuren (binnenkort 5 aangezien NUMBAT GO Black in november uitkomt!)

Draagjas Wombat voor papa's

BANDICOOT, de Wombat draagjas voor heren voor al die liefhebbende vaders! Het dragen van een baby is niet alleen iets voor moeders. Meer en meer willen vaders genieten van deze comfortabele praktijk en levensstijl. BANDICOOT is de draagparka waarmee vaders er trendy uit kunnen zien terwijl ze hun kleintjes dragen.

Unisex Wombat Draagjas voor mama's en papa's

KOALA, de nieuwste toevoeging aan de Wombat-familie. Een premium jas, unisex en luxueus. Extra warm, extra stijlvol en absoluut fantastisch!


Voorraad Wombat & Co jassen

Hebben wij een draagjas van Wombat niet op voorraad, wij kunnen alles voor je bestellen bij Wombat. Neem gerust contact met ons op.