Heerlijke Mamalila draagjas van wol!

Wie wil dat niet: een goede, klassieke winterjas die uitgebreid kan worden als je zwanger bent én die als draagjas gebruikt kan worden? De wollen winterjas van Mamalila biedt het allemaal! 

Deze Mamalila winterjas is één van onze favorieten omdat het een 3-in-1 jas is: een fijne winterjas, een zwangerschapsjas, én een draagjas. Door handige inserts kun je makkelijk switchen tussen de varianten en daarmee heb je een jas die lang meegaat. Want ook als je niet meer zwanger bent of je kind te groot is geworden om te dragen, heb jij nog steeds een prachtige en kwalitatief goede winterjas voor jezelf! 

Mamalila Draagjas draagposities

De winterjas is gemaakt van gekookte wol, die zorgt voor een natuurlijke klimaatregeling en tegelijk vuil- en waterafstotend is. De wol voelt heerlijk zacht aan. Omdat de wol is aangevuld met een winddichte voering, is de jas een uitkomst in alle weersomstandigheden. De jas heeft ook een capuchon en deze kan opgerold worden zodat hij je kindje niet in de weg zit als je hem of haar op je rug draagt.

Wat wij een absolute pre aan deze jas vinden, is dat hij comfortabeler is dan een cover die je aan de draagzak van je kind vastmaakt. Zo’n cover biedt geen bescherming tegen kou voor jouzelf. Want bij een cover draag je je eigen jas, die niet meer dicht gaat vanwege de draagzak. Daardoor heb je bij koud weer altijd een blote hals. Met de Mamalila draagjas daarentegen, blijf je zelf ook heerlijk warm! 

Ook het model van de jas vinden we mooi. Het heeft een klassiek design en kan als een nette, lange mantel gedragen worden. De draagjas is dus niet alleen functioneel, maar ook mooi om in gezien te worden. De Mamalila draagjas jas won niet voor niets de German Design Award 2016! 

Bekijk de Mamalila wollen draagjas in onze webshop. 

Heerlijke Mamalila draagjas van wol!