Half Buckle

Half Buckle Draagzak


Een Mei Tai is een voorgevormde draagzak die heel eenvoudig met het volgen van een aantal stappen omgedaan kan worden en met eenvoudige knopen en een gesp wordt vastgemaakt. Een Mei Tai kan als een efficiënte en gebruiksvriendelijke babydrager worden beschouwd, waarbij je baby op de buik of op de rug gedragen wordt.

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 130,00 - € 131,00

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters


Is een het Half Buckle draagdoek of een Half Buckle draagzak?


Het verschil met een reguliere draagzak is dat er bij een Half Buckle geen sprake is van lastige knooptechnieken die je onder de knie hoeft te krijgen, zoals bij een draagdoek. Er zijn uiteraard meer voordelen aan verbonden. Zo kun je een Half Buckle door de compacte vorm overal mee naartoe nemen. Je kunt deze voorgevormde draagzak bijvoorbeeld gemakkelijk in je tas meenemen.

Bij het dragen van een Half Buckle heb je de handen vrij en je kindje zal zich door de ergonomische vormgeving altijd in een goede houding bevinden. Dat is de ´M´- houding, waarbij de stof over de heupjes, schouders en rugje zit, zodat een ideale ondersteuning wordt geboden. Het ideale van de Half Buckle is dat jij en je kind er jarenlang plezier aan kunnen beleven. Zo is deze draagzak geschikt voor baby´s en kun je er tot in de peuterleeftijd gebruik van maken.


Buik- of rugdragen met een Half Buckle draagzak?


In het begin als je baby nog jong is, zal het prettig zijn om je kindje op de buik te dragen. Als je kind de peuterleeftijd heeft bereikt en al wat zwaarder is, dan is het meer comfortabel om de Half Buckle als draagzak op de rug te gebruiken.

Bij het ontwerp van de Half Buckle is er veel aandacht besteed aan het draagcomfort. Dat uit zich onder meer in de gevoerde heup- en schouderbanden, maar eveneens in de uitstekende gewichtsverdeling op de heupen en de schouders.

Je baby voelt zich veilig en vertrouwd bij het gedragen worden in een Half Buckle draagzak. Onderzoek wijst bovendien uit dat baby´s die gedragen worden niet alleen sneller in slaap vallen, maar ook langer slapen. De band tussen jou als ouder en je kindje wordt nog hechter wanneer je kunt dragen in Half Buckle draagzak.

Offline. Klik voor meer contactinfo.