Ergobaby Away

Maak kennis met Ergobaby Away: jouw 'Just-In-Case' Draagzak voor elk Avontuur

Ontmoet Ergobaby Away, jouw betrouwbare metgezel ontworpen voor spontane avonturen en momenten van "dit duurde langer dan ik dacht". Licht als een veertje en ultracompact, deze draagzak is op maat gemaakt voor oudere baby's (5,4 - 15,9 KG) en is ideaal als secundaire draagzak of voor 'just-in-case' situaties. Stop hem in je luiertas of auto, en je bent altijd voorbereid op het onverwachte.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Waarom kiezen voor Ergobaby Away?

Ergobaby Away is jouw paspoort naar zorgeloos ouderschap. Zijn lichte en ultracompacte ontwerp maakt het perfect voor snelle boodschappen of spontane familie-uitjes. Met iets meer dan 600 gram belast het je schouders of rug niet. Bovendien heeft het twee handige opbergmogelijkheden, een geïntegreerd ritszakje en een handige lus om het altijd binnen handbereik te houden zonder ruimte in te nemen.

Verken Vrij en Veilig

Voel de vrijheid om zonder beperkingen te verkennen. Ergobaby Away heeft reflecterende details aan de voor- en achterkant, waardoor je veilig bent tijdens avondwandelingen. Zijn snelle toegangszak voorkomt dat de draagzak over de grond sleept wanneer hij niet in gebruik is, en het geïntegreerde ritszakje maakt compact opbergen en meenemen mogelijk. Maak je geen zorgen over schoonmaken - hij kan in de wasmachine op 30 graden en droogt snel aan de lucht.

Onderweg Borstvoeding Geven

Ergobaby Away is borstvoedingsvriendelijk. Maak de schouderbanden wat losser, verlaag je baby en geef comfortabel borstvoeding. Blijf altijd oplettend tijdens het voeden en verplaats je baby na het voeden, zodat hun gezicht niet tegen je lichaam gedrukt is.

Gecertificeerd Ergonomisch Ontwerp

Rust gerust uit in de wetenschap dat Ergobaby Away erkend is door het International Hip Dysplasia Institute als "Hip Healthy" en het AGR-keurmerk van Duitsland heeft gekregen voor rugvriendelijkheid voor zowel baby's als ouders. Het doordachte ontwerp combineert duurzaam ripstop-polyester aan de buitenkant met een ademende 3D-mesh voering aan de binnenkant.

ErgoPromise Levenslange Garantie

Net als al onze draagzakken wordt Ergobaby Away geleverd met de ErgoPromise Levenslange Garantie. Als je enige fabricage- of materiaaldefecten ontdekt, vervangen we je draagzak of onderdeel kosteloos. Jouw vertrouwen in onze producten is onze toewijding aan jouw gemoedsrust.

Ervaar het ultieme in gemak, comfort en veiligheid. Ergobaby Away is meer dan een reis-draagzak; het is jouw ticket naar stressvrij ouderschap onderweg. Omarm elk avontuur met Ergobaby Away aan je zijde, want ouderschap zou moeten gaan over het maken van herinneringen, niet over het dragen van lasten.

Belangrijkste kenmerken van Ergobaby Away draagzak:

  • Compact & Lichtgewicht: Perfect voor spontane uitjes, weegt iets meer dan 600 gram.
  • Eenvoudige Opslag: Vouwt klein op om in luiertassen of auto-compartimenten te passen.
  • Handige Functies: Snelle toegangszak, lus om op te hangen en geïntegreerd ritszakje.
  • Veiligheid: Reflecterende details voor zichtbaarheid tijdens avondwandelingen.
  • Borstvoeding-vriendelijk: Maakt eenvoudige en discrete borstvoeding onderweg mogelijk.
  • Gecertificeerd Ergonomisch Ontwerp: Erkend als "Hip Healthy" door experts.
  • Duurzame Materialen: Ripstop-polyester aan de buitenkant, ademende 3D-mesh aan de binnenkant.
  • Verstelbare Pasvorm: Geschikt voor volwassenen van XS-XXL, met aanpasbare banden. Taillebereik van 52,5 cm tot 112 cm en schouderbandlussen die uitbreiden van 58 cm tot 141 cm.
  • Draagopties: Voorwaarts gericht dragen voor 4 maanden en ouder, Achterwaarts dragen voor 6 maanden en ouder.
  • ErgoPromise Garantie: Levenslange vervanging voor fabricagefouten.