Tula draagzak aanbieding

Op zoek naar een leuke Tula draagzak aanbieding voor een draagzak van Baby Tula? Bekijk dan onze aanbiedingen!

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 134,00 - € 190,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Draagzakken Tula aanbieding

Tula is één van de populairste merken voor baby en peuter draagzakken. Inmiddels zijn meerdere modellen ontwikkeld door het merk Baby Tula zodat er voor ieder wat wils op de markt is. De populairste baby draagzakken van Tula zijn de Tula Free to Grow en de Tula Explore, beide te gebruiken vanaf geboorte (maat 56) tot circa 2-3 jaar (maat 86). De Tula Toddler en de Tula Preschool zijn geschikt voor peuters en kleuters. De Tula Toddler kun je gebruiken vanaf maat 86 tot circa maat 104 / 110. De Tula Preschool heeft een iets breder rugpand waardoor je deze nog iets langer kunt gebruiken, tot circa maat 110 - 116.

Van al deze modellen hebben wij altijd wel een leuke Tula aanbieding. Op zoek naar een leuke Tula draagzak aanbieding, kijk dan naar het aanbod hier.

Tula Free to Grow aanbieding

De Tula Free to grow draagzak is een draagzak baby geschikt vanaf geboorte (maat 56) tot circa ⅔ jaar (maat 86). De Tula Free to grow draagzak baby is ergonomisch en met deze baby draagzak kun je zowel op de rug als op de buik dragen. Tula heeft vele leuke en hippe printjes waarvan er altijd een paar in de aanbieding zijn. Kijk op deze pagina naar de Tula Free to Grow aanbiedingen van draagzak.nl.

Tula toddler aanbieding 

De Tula Toddler draagzak is voor het dragen van peuters en kleuters. De draagzak is superhandig om altijd bij je te hebben, op pad met je peuter. Wordt je peuter moe, is het wandelpad net te stijl of is het druk op het vliegveld, pak snel de Tula Toddler draagzak erbij om je kleintje dicht bij je te dragen. Met de Tula Toddler kun je zowel op je buik als op de rug dragen. Onze Tula Toddler aanbieding vind je hier!

Tula Coast draagzakken

Wanneer in de naam van de draagzak "Coast" staat dan gaat het om een Tula Coast draagzak. Deze draagzak is gemaakt van ventilerende stof en daarmee geschikt voor de zomer of een wandelvakantie. Ook hiervan hebben wij altijd wel een Tula draagzak aanbieiding Coast.

Bekijk het hele assortiment Tula draagzakken

Kun je tussen de Tula aanbiedingen niet het juiste printje of model vinden. Kijk dan naar ons hele assortiment Tula draagzakken!