Moova

Moova, ontworpen door Henrik Norholt, is een innovatieve draagzak die gericht is op het ondersteunen en stimuleren van de motorische ontwikkeling van baby's.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Hier zijn enkele voordelen en kenmerken van Moova:

  • Stimuleert Motorische Ontwikkeling: Moova is ontworpen om de motorische ontwikkeling van baby's te ondersteunen. Door de bewegingsvrijheid die de draagzak biedt, worden de spieren en zenuwbanen in het hoofdje, nek, rug, schouders en armen van de baby geactiveerd.
  • Drie Ergonomische Posities: De draagzak biedt drie ergonomische draagposities, waardoor ouders kunnen kiezen wat het meest comfortabel is voor zowel henzelf als de baby.
  • Verstelbaar Rugpaneel: Moova heeft een verstelbaar rugpaneel, waardoor de baby zowel vrijheid in beweging als de nodige ondersteuning en rust kan ervaren.
  • Geschikt voor Verschillende Gewichtsklassen: Moova is geschikt voor baby's met een gewicht tussen 3,5 kg en 20 kg, wat betekent dat het gedurende verschillende groeifasen van het kind kan worden gebruikt.
  • Bewegingsvrijheid en Ondersteuning: De draagzak biedt bewegingsvrijheid voor het hoofd, armen en handjes van de baby, waardoor de baby de wereld kan verkennen terwijl hij of zij zich geborgen voelt.
  • Erkend door het International Hip Dysplasia Institute: Moova is erkend als 'heupvriendelijk' door het International Hip Dysplasia Institute, wat betekent dat het bijdraagt aan een gezonde heupontwikkeling bij baby's.
  • Eenvoudig in Gebruik: Moova is ontworpen om snel, comfortabel en eenvoudig te gebruiken te zijn, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.


Kortom, Moova biedt ouders en baby's een win-winsituatie door comfortabel en ergonomisch babydragen te combineren met de ondersteuning van de motorische ontwikkeling vanaf het begin.