BeSafe

BeSafe, een familiebedrijf uit Noorwegen, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1919, toen het aanvankelijk paardenzadels produceerde. In 1959 waagde het bedrijf zich aan auto-interieurs voordat het in 1963 hoogwaardige autostoelen voor kinderen ging produceren.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Met meer dan een eeuw aan expertise heeft BeSafe zich voortdurend ontwikkeld en zijn aanbod afgestemd op de veranderende behoeften van moderne gezinnen. Vandaag bezit de familie Torgersen, de oorspronkelijke oprichters, nog steeds het bedrijf. Hoewel BeSafe misschien niet de grootste producent van autostoelen ter wereld is, is het enorm trots op de ultieme keuze voor veiligheid en comfort bij het kiezen van een autostoel voor uw kind. 

BeSafe's Toewijding aan Veiligheid:

BeSafe, synoniem voor 'Scandinavische veiligheid', geeft prioriteit aan het beschermen van kinderen onderweg. Naast de bekende achterwaarts gerichte autostoelen, gaat BeSafe verder en biedt het oplossingen voor ouders om hun kinderen ook buiten de auto veilig te vervoeren. In samenwerking met Trageschule heeft BeSafe innovatieve oplossingen ontwikkeld, zoals de BeSafe Haven babydraagzak en de BeSafe Newborn Haven draagzak voor pasgeborenen, met ergonomische ontwerpen die ongeëvenaard comfort bieden voor zowel kind als ouder. Gemaakt van luxueus zacht Tencel belichamen deze draagzakken het motto: "Altijd comfortabel dragen, op alle manieren."

Vooruitgang in Comfort: 

In 2021 introduceerde BeSafe draagzakken volledig gemaakt van ademende Mesh-stof. Dit revolutionaire materiaal is tot wel 8 keer luchtiger dan traditionele stoffen en verbetert het comfort voor zowel baby's als ouders. BeSafe's toewijding om superieur comfort te bieden weerspiegelt haar kernmissie om ervoor te zorgen dat kinderen veilig zijn, niet alleen in auto's, maar ook daarbuiten, in elk aspect van hun reizen.