Ergobaby Omni

De Ergobaby Omni draagzak kan in vier draagposities gebruikt worden. De draagzak is een buikdrager, rugdrager en heupdrager in één!

Filteren op

Merk

Merk

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • € 74,00 - € 200,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-16 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

De Ergobaby Omni draagzak 

De Ergobaby Omni draagzak kan in vier draagposities gebruikt worden. De draagzak is een buikdrager, rugdrager en heupdrager in één! Je kunt je kindje op je buik met gezicht naar je toe dragen in de draagzak, je kunt je kindje op de rug dragen (vanaf een bepaalde leeftijd), je kunt je kindje op de heup dragen en je kunt je kindje op je bui dragen waarbij je kindje de wereld in kijkt. Bij deze laatste draagpositie moet je altijd goed kijken of je kindje het leuk vindt en niet overprikkeld raakt. 

De Ergobaby Omni draagzak kent weer een onderverdeling in vier verschillende draagzakken in de Ergobaby Omni Dream, de Ergobaby Omni Breeze, de Ergobaby Omni 360 en de Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh. 

De Ergobaby Omni Dream en de Ergobaby Omni Breeze zijn de nieuwste modellen van Ergobaby. De Ergobaby Omni Dream is 100% zacht gekamd katoen en de Ergobaby Omni Breeze is gemaakt van 100% ademende Cool Air Mesh waardoor deze draagzak zeer goed geschikt is voor actieve vakanties en warmere tempreraturen. 

De Ergobaby Omni 360 is gemaakt van katoen en de Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh is gemaakt van Cool Air Mesh waardoor deze draagzak fijn is in de zomer.  

Ergobaby Omni draagzak vanaf welke leeftijd 

De Ergobaby draagzakken kun je vanaf geboorte van je baby gebruiken, dus vanaf maat 50/56 en vanaf gewicht 3,5 kilogram. Alle Ergobaby draagzakken zijn te gebruiken tot circa 2-3 jaar, kinderkleding broekmaat 92. 

Afhankelijk van de bouw van je kindje kun je de Ergobaby draagzak langer gebruiken dan maat 92. Let er hierbij op dat je kindje ergonomisch zit. Lees hier meer over waar je op moet letten bij ergonomische houding in een draagzak. 

De enige draagzak die niet tot maat 92 te gebruiken is, is de Ergobaby Embrace. Deze superzachte draagzak van Ergobaby is bedoeld tot een leeftijd van circa 1 jaar, broekmaat 68.
Of ben je op zoek naar een praktische rekbare draagdoek, kijk dan eens naar de Ergobaby draagdoek.