Tula Explore

De Tula Explore is de Tula draagzak waarin je je baby op meerdere manieren ergonomisch kunt dragen. Buik tegen buik én met het gezichtje van je baby naar voren! Daarnaast is het mogelijk om je baby op je rug te dragen. De Tula Explore gaat lang mee. Deze draagzak kun je gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje 20 kg weegt.

Filteren op

Prijs

Prijs

 • € 140,00 - € 190,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Tula Explore baby draagzak met innovatief rugpand

In een Tula draagzak krijgt je kindje altijd voldoende ondersteuning. Het innovatieve van de Tula Explorer is het handige knopen systeem in het rugpand. Dit zorgt ervoor dat je de draagzak makkelijk aanpast aan de grootte van je kindje. Welke positie je ook kiest, je kindje zit altijd in de natuurlijke M-houding.


Je baby naar voren dragen in de Tula Explore

Wil je je baby de wereld laten ontdekken vanuit de draagzak? In de Tula Explorer is het mogelijk om je baby naar voren te dragen. Doe dit alleen als je baby zelfstandig rechtop kan zitten en het hoofdje goed recht kan houden. Zorg er ook voor dat het kinnetje vrij is van de bovenkant van het rugpand van de draagzak. Naar voren dragen wordt geadviseerd voor kindjes tussen de 5,8 kg en 10 kg. Let op overprikkeling, draag je baby alleen gedurende korte periodes naar voren en laat je kindje niet slapen in deze positie.

ALGEMENE SPECIFICATIES DRAAGZAK TULA EXPLORE

 • Vanaf geboorte (3,2 kg) tot 20 kg zonder verkleinkussen
 • Kledingmaat 56 – 86/92
 • Ergonomische draagpositie met gezichtje naar buiten
 • 3 ergonomische draagposities: rug en buik (2x)
 • Innovatief rugpand: verstelbaar in 3 breedtes en 2 hoogtes
 • Gemakkelijk aanpasbaar
 • Aanpasbare gewatteerde schouderriemen
 • Brede gewatteerde heupriem met zakje vooraan
 • Extra gewatteerd aan de benen
 • Inclusief afneembaar kapje
 • Materiaal: ademende lichtgewicht keperstof, 100% Oeko-tex standard 100

Verschillende motiefjes van de Tula Explore

De Tula Explore is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen met verschillende motieven, je ziet ze allemaal hier: Tula Explore!

Lees ook ons blog over de verschillen tussen de Tula draagzak modellen: Welke Tula draagzak is voor jou?

Met de Tula Explore draagzak heb je meerdere posities om je baby te dragen, inclusief op je buik met het gezicht naar binnen, op de rug en op de buik met het gezicht naar voren gericht. Elke draagpositie biedt een natuurlijke, ergonomische positie die het beste is voor comfortabel dragen en een gezonde ontwikkeling van heupen en ruggengraat voor de baby bevordert. De Tula Explore kan in drie breedte-instellingen worden aangepast om een perfecte pasvorm te vinden terwijl je baby groeit van pasgeborene tot vroege peutertijd. De Tula Explore is te gebruiken van 3,2 - 20,4 kg.

Met de Tula Explore draagzak kun je je baby met het gezicht naar voren gericht (naar de wereld gericht) dragen terwijl je dezelfde verstelbare breedte-instellingen hebt als de Tula Free To Grow draagzak. De Tula Explore draagzak heeft ook een gewatteerd neksteunkussen dat kan worden aangepast om hoofd- en neksteun te bieden aan pasgeborenen, of om extra paneelhoogte toe te voegen voor grotere baby's. De Tula Free to Grow draagzak biedt twee draagposities, op je buik naar binnen gericht en op je rug. De Tula Explore draagzak is de enige draagzak die een naar voren gerichte draagpositie biedt. Met beide Tula draagzakken kun je je baby vanaf de geboorte (3,2 – 20,4 kg) dragen.

Een Tula handleiding is altijd bijgevoegd in de doos bij de aanschaf van een nieuwe Tula draagzak. Daarnaast zijn er online ook veel instructiefilmpjes te vinden. Wil je een extra handleiding ontvangen neem dan contact met ons op: draagzak.nl

De heupband van de Tula Explore draagzak heeft een maximale lengte van 145 cm. Dit betekent dat de Tula draagzak bijna iedere drager past (van XS tot XXXL). De vele printjes waarin de Tula Explore verkrijgbaar is, zorgt ervoor dat er voor ieders smaak een draagzak is.

Een geweldig voordeel van alle Tula draagzakken is de mogelijkheid om baby's te voeden terwijl ze worden gedragen. Om dit te doen, kunt je de schouderbanden losmaken en de tailleband laten zakken, zonder de gespen los te maken, en de baby tegen je borst leggen. Je zult de baby willen herpositioneren als je baby klaar is met eten of als in slaap is gevallen.