info@yippee.nl

Tula Explore

Tula Explore

De Tula Explore is de allereerste Tula draagzak waarin je je baby op meerdere manieren ergonomisch kunt dragen. Buik tegen buik én met het gezichtje van je baby naar voren! Daarnaast is het mogelijk om je baby op je rug te dragen. De Tula Explore gaat lang mee. Deze draagzak kun je gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje 20 kg weegt.

Filteren op

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Innovatief rugpand

In een Tula draagzak krijgt je kindje altijd voldoende ondersteuning. Het innovatieve van de Tula Explorer is het handige knopen systeem in het rugpand. Dit zorgt ervoor dat je de draagzak makkelijk aanpast aan de grootte van je kindje. Welke positie je ook kiest, je kindje zit altijd in de natuurlijke M-houding.


Je baby naar voren dragen

Wil je je baby de wereld laten ontdekken vanuit de draagzak? In de Tula Explorer is het mogelijk om je baby naar voren te dragen. Doe dit alleen als je baby zelfstandig rechtop kan zitten en het hoofdje goed recht kan houden. Zorg er ook voor dat het kinnetje vrij is van de bovenkant van het rugpand van de draagzak. Naar voren dragen wordt geadviseerd voor kindjes tussen de 5,8 kg en 10 kg. Let op overprikkeling, draag je baby alleen gedurende korte periodes naar voren en laat je kindje niet slapen in deze positie.


Verschillende motiefjes van de Tula Explorer

De Tula Explorer is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen met verschillende motieven, zoals bijvoorbeeld de roze Tula Explorer Bloom, de blauwe Tula Explorer Everblue, de stoere zwart-witte Tula Explorer Forever en de lichtgrijze Tula Explorer Sleepy Dust. Zo kies je altijd een draagzak die het beste bij jou en je baby past!