Ergobaby Omni Dream

De Ergobaby Omni Dream is een draagzak waarmee je je kindje in alle draagposities kunt dragen. De draagzak is daarmee op allerlei manier te gebruiken en heeft hierom ook zijn naam “OMNI” gekregen. 

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 179,00 - € 200,00

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

 

De Ergobaby Omni Dream draagzak is geschikt van maat 56 t/m 86 

De Ergobaby OMNI DREAM draagzak groeit met je baby mee. Je kan de heupgordel gemakkelijk met klittenband in breedte verstellen zodat de beentjes van je kindje altijd goed zitten. De Ergobaby Omni Dream draagzak biedt zo elke draagoptie van pasgeborene tot peuter (O-48 maanden). De gewatteerde schouderbanden en ergonomische lendensteun zorgen ervoor dat het dragen van je kleintje moeiteloos aanvoelt. 

De draagposities van de Ergobaby Omni Dream 

De Ergobaby Omni Dream draagzak kan in vier draagposities gebruikt worden. De draagzak is een buikdrager, rugdrager en heupdrager in één! Je kunt je kindje op je buik met gezicht naar je toe dragen in de draagzak, je kunt je kindje op de rug dragen (vanaf een bepaalde leeftijd), je kunt je kindje op de heup dragen en je kunt je kindje op je bui dragen waarbij je kindje de wereld in kijkt. Bij deze laatste draagpositie moet je altijd goed kijken of je kindje het leuk vindt en niet overprikkeld raakt. 

De Ergobaby Omni Dream is gemaakt van SoftTouch katoen 

De Ergobaby Omni Dream baby draagzak is gemaakt van SoftTouch katoen en is hierdoor heerlijk zacht voor je kindje. Het katoen is geborstelde stof, gemaakt om jou en je baby gezellig en comfortabel te houden op grote en kleine avonturen. 

De Ergobaby Omni Dream heeft kruisbare schouderbanden 

Je kunt de Ergobaby Omni Dream draagzak met gekruiste schouderbanden op je rug dragen. Het dragen van gekruiste banden of parallelle banden is een individuele voorkeur. Door de gekruiste banden kun je de schouderbanden gemakkelijk plaatsen waar je ze het meest comfortabel op je schouders vindt. Dit is vooral handig voor ouders met smallere of bredere schouders. Het wordt ook gewaardeerd door ouders met minder mobiliteit, omdat je niet naar achteren hoeft te reiken om de borstriem vast te maken en aan te spannen, omdat alle gespen en sluitingen aan de voorkant vastgemaakt worden. 

Wat is het verschil tussen Ergobaby Omni draagzakken 

In de Ergobaby Omni draagzakken collectie zijn er vier verschillende draagzakken: de Ergobaby Omni Dream, de Ergobaby Omni Breeze, de Ergobaby Omni 360 en de Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh. 

De Ergobaby Omni Breeze, en de Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh zijn gemaakt van ventilerende stof, goed geschikt voor warmere temperaturen, een actieve outdoor lifestyle of wanneer je van jezelf al snel warm bent. Waarbij de Omni Breeze volledig gemaakt is van ademende stof heeft de Omni 360 Cool Air Mesh dat op een aantal geselecteerde plaatsen. 

De Ergobaby Omni Dream en de Ergobaby Omni Breeze zijn de nieuwste draagzak modellen van Ergobabyen hebben een “improved fit” ten opzichte van de Omni 360 draagzak. De Omni Dream en de Omni Breeze hebben naast het heuptasje ook aan beide kanten van het tasje een insteekvak waar je kleine spullen in kunt opbergen. Ook hebben deze vernieuwd draagzakken een clip waar je een speenkoord of knuffelkoord aan kun hangen, makkelijk voor onderweg. 

Offline. Klik voor meer contactinfo.