Ergobaby Omni Breeze

De Ergobaby Omni Breeze i een baby draagzak met uitstekend ventilerende stof. De Ergobaby Omni Breeze ergonomische draagzak is namelijk gemaakt van SoftFlex Mesh-stof om de luchtstroom te maximaliseren, zodat jij en je baby de hele dag comfortabel en droog blijven.

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 179,00 - € 200,00

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

De Ergobaby Omni Breeze heeft SoftFlex Mesh voor maximale luchtdoorstroming

Ontworpen met mesh die het grootste deel van de drager bedekt voor maximaal ademend vermogen. De Softflex Mesh-stof heeft een unieke ruitvorm waarbij de buitenste rand luchtzakken opent en de binnenste micro-mesh zorgt voor een gemakkelijke luchtstroom met een comfortabel gevoel.

De Ergobaby Omni Breeze groeit met je baby mee

De Ergobaby Omni Breeze-draagzak past zich in slechts één stap aan uw opgroeiende baby aan. Pas het zitje aan met behulp van de velcro-lipjes op de heupgordel op basis van de lengte van je baby: langs de rode lijnen voor een baby tussen 50,8-61 cm (0-3 maanden), langs de gele lijnen voor een baby tussen 61-71 cm (3-9 maanden), langs de blauwe lijnen voor een baby langer dan (9 maanden +).

De Ergobaby Omni Breeze heeft kruisbare schouderbanden

Je kunt de Ergobaby Omni Breeze-draagzak met gekruiste schouderbanden op je rug dragen. Het dragen van gekruiste banden of parallelle banden is een individuele voorkeur. Door de gekruiste banden kun je de schouderbanden gemakkelijk plaatsen waar je ze het meest comfortabel op je schouders vindt. Dit is vooral handig voor ouders met smallere of bredere schouders. Het wordt ook gewaardeerd door ouders met minder mobiliteit, omdat je niet naar achteren hoeft te reiken om de borstriem vast te maken en aan te spannen, omdat alle gespen en sluitingen aan de voorkant vastgemaakt worden.

Wat is het verschil tussen de Omni Breeze en de Omni 360?

De Ergobaby Omni Breeze is de meest ademende drager die het allemaal kan. Lichtgewicht SoftFlex Mesh dat bijna de hele draagzak bedekt, zorgt voor maximale luchtstroom met een gestroomlijnde look om jou en je baby de hele dag koel en droog te houden. Bovendien heeft het schuimuitsparingen in de tailleband en lendensteun voor ademend vermogen. De Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh biedt gerichte mesh-panelen voor een hoog ademend vermogen met een meer technische uitstraling. Beide dragers bieden alle draagposities (naar binnen, naar buiten, heup en rug dragen), premium functies (gewatteerde schouderbanden, lendensteun, capuchon, enz.) en groeien van pasgeboren tot peuter (0-48 maanden).