Ergobaby Evolve

De Ergobaby Evolve 3-in-1-wipstoel is gemaakt om met je kleintje mee te groeien: van een knus ligstoeltje voor pasgeborenen tot een ontspannend wipstoeltje voor baby's tot een functioneel peuterzitje. 

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

De Ergobaby Evolve 3-in1 wipstoel 

De Ergobaby Evolve wipstoel biedt ergonomische ondersteuning en comfort vanaf dag 1 tot in de peutertijd. Het meegeleverd verkleinkussen voor pasgeborenen biedt ondersteuning van hoofd tot heupen en helpt schedelafplatting te voorkomen bij baby’s. Het zachte tricot en de ademende mesh van de Ergobaby Evolve wipstoel zorgen voor comfort op de juiste plaatsen. De Ergobaby Evolve wipstoel is in drie hoogtes verstelbaar met gebruiksvriendelijk voetpedaal en veiligheidsvergrendeling. De Ergobaby Evolve 3-in1 bouncer is plat opvouwbaar zodat het wipstoeltje eenvoudig kan worden vervoerd of naar een andere kamer kan worden verplaatst. 

Met de Ergobaby Evolve wipstoel kan je kleintje op eigen kracht schommelen, geen stekkers, batterijen of schakelaars nodig! 

De Ergobaby Evolve Bouncer is geschikt vanaf geboorte 

Het Evolve 3-in-1 wipstoeltje is specifiek ontwikkeld om baby’s vanaf dag 1 te ondersteunen (bij een gewicht van ten minste 2,5 kg). Je gebruikt dan de uitneembare insert voor pasgeborenen. Het Evolve wipstoeltje is onmisbaar voor pasgeborenen en ondersteunt ze van hoofd tot heupen. In het Ergobaby wipstoeltje zit je kindje in een ergonomische M-positie. Verder wordt het hoofdje van de pasgeborene ondersteund om schedelafplatting te helpen voorkomen.  

Ergobaby Evolve-wipstoeltje is te gebruiken tot peuterleeftijd 

Met de ergonomische insert kan het Evolve-wipstoeltje vanaf de geboorte worden gebruikt (bij een gewicht van ten minste 2,5 kg). De insert kan worden gebruikt totdat de baby 5,5 kg weegt. De babymodus kan worden gebruikt vanaf de geboorte totdat de baby 9 kg weegt of tot wanneer de baby rechtop begint te zitten. De peutermodus kan worden gebruikt vanaf het moment dat het kindje zelfstandig in en uit het stoeltje kan komen totdat het kind 13,2 kg weegt. 

Wat maakt het Evolve-wipstoeltje zo bijzonder? 

De insert van de Ergobaby Bouncer voor pasgeborenen wordt aanbevolen door een pediatrisch orthopedist en biedt onovertroffen ondersteuning van hoofd tot heupen. Het stoeltje groeit met uw kindje mee, van pasgeborene tot zuigeling tot peuter. Voor het Evolve-wipstoeltje heeft Ergobaby een combinatie van zacht tricot en ademende mesh gebruikt om op alle juiste plaatsen zachtheid en luchtstroming te creëren. Met de voetpedaal kunt je eenvoudig en probleemloos wisselen tussen de modi van het wipstoeltje en kun je het stoeltje plat opvouwen, zodat je het makkelijk kunt opbergen. Het lichtgewicht Evolve-wipstoeltje is ideaal om overal in huis te gebruiken. Dankzij het doordachte ontwerp past het fraai in elk interieur. Wordt geleverd met de levenslange ErgoPromise-garantie. 

Waarom zou ik een babywipstoeltje kopen? 

Natuurlijke wipstoeltjes, zoals de Ergobaby Evolve wipstoel, worden aangedreven door de eigen bewegingen van je kindje. Met zachte, natuurlijke bewegingen kan de baby genieten van het kalmerende effect van de schommelingen. Je hebt geen batterijen, schakelaars of stekkers nodig. Je hoeft er alleen maar een baby in te zetten! Het wipstoeltje is een veilige plek waar een baby tot rust kan komen en geeft ouders gemoedsrust als ze de baby niet in hun armen kunnen houden.  

Accessoires van de Ergobaby Evolve Bouncer 

Bij de Ergobaby Evolve 3-in-1 bouncer is een apart verkrijgbare speelboog beschikbaar. Deze klik je eenvoudig aan het wipstoeltje van Ergobaby vast.