Tula Free to Grow zwart

De Tula Free to Grow draagzak is één van de populairste draagzakken. Ben je op zoek naar een Tula Free to Grow zwart, kijk dan hier naar alle Tula Free to Grow draagzakken met de zwarte kleur. 

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 134,00 - € 150,00

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

 

Tula Free to Grow Zwart

Tula Free to Grow newborn is leverbaar in verschillende uitvoeringen qua kleuren en dessins. Zo kun je altijd de stijl kiezen die het beste bij je past. Op deze pagina vind je alle Tula Free to Grow draagzakken met de kleur zwart erin. Zo heeft Tula draagzakken in effen zwarte kleur: de Tula Free Grow Coast Urbanista, maar ook is er de Tula free to grow zwart wit: de Tula Free to Grow Forever.

Over de Tula Free to Grow zwart draagzak 

Wil je je kindje na de geboorte bij je dragen? En dat voor langere tijd blijven doen? Dan is de De Tula draagzak Free to Grow de ideale keuze vanaf maat 56. Deze uitvoering is direct na de geboorte al te gebruiken en is zo ontwikkeld dat je dezelfde draagzak kunt blijven gebruiken tot je kindje ongeveer maat 86/ 92 heeft (max. 20 kg).  

De Tula Free to Grow is een verstelbare draagzak, dit betekent dat je de afmetingen van het rugpand in breedte en hoogte kunt verstellen. Wanneer je baby klein is, heb je een minder groot rugpand nodig dan wanneer je kindje een dreumes is.  

Ook heeft de Free to Grow draagzak van Tula een slaapkapje dat ondersteuning biedt als je kindje in slaap valt. 

Tula Free to Grow zwart is een buikdrager en een rugdrager

De draagzak Tula Free to Grow is een buikdrager en een rugdrager. Met de Tula Free to Grow draagzak kun je zowel op je buik als op je rug dragen. Je begint met dragen op je buik waarbij je kindje met het gezicht naar jou toe zit. Wanneer je kleine zelfstandig kan zitten, kun je de Tula Free to Grow rug positie gaan gebruiken. 

Wat is de Tula Free to Grow Coast?

Tip: staat er Coast in de naam van de Tula draagzak, dan betekent het dat het een luchtige draagzak is. Je ziet op de foto een rechthoekig vlak op het rugpand. Dat is het gedeelte van de draagzak dat gemaakt is van ventilerende mesh stof. De Tula Coast draagzakken zijn ideaal voor de zomer of wanneer je het zelf al snel warm hebt.