Buikdrager peuter

Nagenoeg alle draagzakken die geschikt voor het dragen van een peuter of kleuter zijn geschikt als buikdrager. Bij een buikdrager peuter draag jeje kindje met het gezicht naar je toe. De meest voorkomende positie om je baby te dragen in een draagzak is op je buik, met het gezichtje van je baby naar je toe. Dit is ook in het dagelijks leven met je baby zonder draagzak, de meest voorkomende manier om je baby te dragen, lekker in je armen, tegen jouw buik en borst aan. Dit kun je ook doen met een buikdrager baby.

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 125,00 - € 189,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-16 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

Welke draagzakken zijn buikdragers baby

Deze peuter buikdragers zijn draagzakken die de natuurlijke houding van je peuter ondersteunen. Ook peuters en kleuters hebben nog geregeld behoefte aan de geborgenheid die tegen papa of mama’s buik aan liggen ze biedt. Wanneer je peuter hier behoefte aan heeft, kun je een buikdrager peuter erbij pakken en dit aanbieden. 

 

Buikdrager peuter is super praktisch

Een kleuter draagzak maakt het gemakkelijk om je peuter dicht bij je te dragen en ondertussen je handen vrij te hebben om nog wat dingen te doen, van koffie drinken tot stofzuigen. Een buikdrager peuter is ook super handig onderweg, op vakantie of tijdens een uitje naar een pretpark of dierentuin. Wanneer je peuter moe wordt of het is even te druk om je heen, kun je de peuter veilig in de buikdrager meenemen. Wanneer je peuter weer is opgeladen, berg je de buikdrager weer op in je rugzak. Ook op het vliegveld kun je je peuter even dicht bij je houden en het scheelt vaak het meenemen van een kinderwagen.

 

Vanaf welke maat buikdrager peuter draagzak

Wanneer je op zoek gaat naar een draagzak voor je peuter, kijk dan altijd goed naar de maat en het maximale gewicht. Peuter draagzakken zijn er vaak vanaf maat 72. De meeste kleuter draagzakken beginnen bij maat 86. Het hangt van het merk draagzak af hoe lang je ermee door kunt dragen, er zijn kleuter draagzakken tot maat 134 beschikbaar. Het maximale gewicht voor een buikdrager peuter ligt vaak rond de 27kg, ook dit verschilt per merk. Het maximale gewicht is vaak indicatief, dit geeft aan tot welk gewicht de stof is getest. In de praktijk blijkt vaak dat je ook boven het maximale aangegeven gewicht nog kunt blijven dragen. Merken met goede rugdragers voor peuters, zijn Tula Toddler, Rose and Rebellion en Isara the One.

Er zijn een aantal merken waarbij de breedte van het rugpand verstelbaar is, zoals bij Fidella en Neko. Net als bij baby draagzakken, groeit deze buikdrager peuter met je peuter mee. Je kunt de breedte afstellen zodat de beentjes van je kleuter goed zitten en niet te breed of te smal.

Andere ergonomische draagposities

Zoek je een draagzak waarmee je je kindje op de rug kunt dragen, kijk dan hier: rugdrager

Zoek je ene draagzak waarmee je kunt heupdragen, kijk dan bij heupdrager baby

 

Offline. Klik voor meer contactinfo.