Tula Free to Grow Coast

BabyTula is één van de meest populaire merken draagzakken. De draagzakken zijn ergonomisch, makkelijk in gebruik en uitgevoerd in veel hippe printjes. De Tula Coast draagzakken zijn draagzakken met ventilerende stof in het rugpand en daarmee geschikt voor warm weer! De Tula Free to Grow Coast modellen vind je op deze pagina.

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 134,00 - € 150,00

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Tula draagzak baby en kleuter

Tula heeft draagzakken voor baby’s en draagzakken voor peuter kleuters. Draagzakken voor baby’s zijn bijvoorbeeld de Tula Free to Grow, Tula Explore, de Tula Standard (vanaf maat 68) en de Tula Lite (vanaf maat 62). Tula heeft twee type kleuter draagzakken, de Tula Toddler en de Tula Preschool.

Tula Free to Grow Coast

De Tula Free to Grow is een draagzak die je kunt gebruiken vanaf kledingmaat 56 tot kleding maat 86. Afhankelijk van de bouw en groei van je kindje, kun je deze Tua Free to Grow draagzak gebruiken vanaf geboorte tot ca 2-3 jaar. Je kan de draagzak steeds in breedte en hoogte verstellen waardoor de draagzak je kleine altijd past!

De Tula Free to Grow Coast draagzak is dezelfde draagzak alleen is het rugpand gemaakt van ventilerende stof. De lucht kan hierdoor beter circuleren door de draagzak heen en zo blijven jij en je kindje lekker cool in een Tula Coast draagzak, ook als het wat warmer buiten is. De Tula Coast draagzakken zijn ook handig wanneer jij het snel warm hebt, de warmte kan door de ademende stof sneller wegtrekken waardoor het dragen voor jou en je kleintje aangenamer worden.

Zoek je de zwarte Tula draagzak, dat is de Tula Free to Grow Coast Urbanista. Verder hebben wij ook de Tula Free to Grow Coast Beyond en de Tula Free to Grow Coast Mason.

Tula Coast modellen

Alle modellen draagzakken van Tula hebben Coast uitvoeringen. Je vindt alle Tula Coast modellen op deze pagina: Tula Coast Mesh.

Tula Linen Collectie

BabyTula heeft ook een Tula Linen collectie, dit zijn draagzakken die gedeeltelijk van linnen gemaakt zijn, hierdoor is de draagzak ook een stuk luchtiger. De Tula Explore en de Tula Free to Grow hebben draagzakken in de Linen collectie van Tula. Bekijk de draagzakken met linnen hier: Tula Linen