Isara Preschooler

Ontdek de ISARA Preschooler - een compacte verstelbare draagzak geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 8 jaar oud!

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 149,00 - € 169,00

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

WAAROM EEN KLEUTER DRAAGZAK GEBRUIKEN?

Draag je je peuter veel tijdens het wandelen? De ergonomische draagzak Isara Preschooler is ergonomisch en ontworpen voor je baby van 9 maanden oud tot kinderen van 8 jaar oud! Het dragen van baby's is een vorm van positief ouderschap. Je baby dichtbij hebben wanneer de situatie dat vereist, is meer dan belangrijk. In de rij staan, naar de dokter gaan, wandelen, op stedentrip gaan, allemaal met een peuter of kleuter, het is allemaal makkelijker met een ergonomische draagzak. En op het moment je kindje onderweg moe wordt, is de Isara Preschooler een praktische oplossing. 

ISARA PRESCHOOLER IS VERSTELBAAR

De Isara Preschooler biedt JE de mogelijkheid om op je buik te dragen, met parallelle of gekruiste schouderbanden, op de heup en op je rug. De draagzak is makkelijk in breedte en hoogte te verstellen naar een ergonomische houding, ongeacht de leeftijd, van 9 maanden tot 8 jaar. Het paneel is breed en hoog voor een betere ondersteuning van peuters en kan worden aangepast, verlaagd of verhoogd, aan beide zijden, of zelfs asymmetrisch, tussen 39 cm en 55 cm hoog. Het zitje is uitschuifbaar van 24 cm tot 58 cm, wat altijd zorgt voor een ergonomische positie in de Isara Preschool carrier.

Afmeting Isara Preschooler

MAXIMAAL COMFORT IN DE ISARA PRESCHOOLER CARRIER

De comfortabele heupriem is gevuld met premium schuim dat zorgt voor een comfortabele draagervaring. Het ontwerp van de drager is versterkt voor een betere ondersteuning en weerstand bij het dragen van grotere baby's. Er zijn ook extra beenvullingen toegevoegd voor een comfort. De schouderbanden zijn zacht gewatteerd. Er wordt een afneembare capuchon meegeleverd, erg handig als de baby slaapt, voor extra neksteun of als het weer speciale bescherming vereist.

DE ISARA PRESCHOOLER IS VEILIG

De Isara Preschooler is gemaakt van hoogwaardige materialen, van gespen, riemen, banden tot klittenband, zelfs in de auto-industrie erkend voor weerstand en uithoudingsvermogen. De stoffen zijn biologisch, er worden geen kleurfixators of chemicaliën gebruikt in het kleuren van de stof. Veiligheidsbanden zijn toegevoegd rond gespen voor meer veiligheid in geval van onbedoeld openen. De Isara Preschooler is getest en gecertificeerd voor een maximaal gewicht van 30 kg.