Ergobaby Metro+

De baby en peuter kinderwagen Ergobaby Metro+ is een comfortabele en compacte kinderwagen geschikt voor baby en peuters, vanaf geboorte tot 22 kg (ca. 4 jaar).

Filteren op

Prijs

Prijs

 • € 29,00 - € 40,00

Kleur

Kleur

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

De comfortabele en compacte Ergobaby Metro+ kinderwagen

De baby en peuter kinderwagen Ergobaby Metro+ is een comfortabele en compacte kinderwagen geschikt voor baby en peuters, vanaf geboorte tot 22 kg (ca. 4 jaar). Je maakt je baby of peuter makkelijk vast met de 5-puntsgordel in het zitje van de Ergobaby stroller en je kan op pad! De  duwstang van de Ergobaby Metro+ kinderwagen kan in de hoogte versteld worden waardoor het voor ouders van elke lengte comfortabel is om te duwen. Het kuipzitje voor je baby van deze Ergobaby buggy is ergonomisch gevormd en kan in verschillende posities versteld worden, van liggend tot schuin zodat het een stoeltje is. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de Ergobaby Metro+ kinderwagen van alle premium, compacte kinderwagens de dikste voering heeft en is daarmee bijzonder comfortabel voor jullie kindje. Voor wie wil, biedt de Ergobaby Metro+ een autostoel adapter waarmee veel fijne autostoel modellen op de Ergobaby kinderwagen geplaatst kunnen worden.

De Ergobaby kinderwagen Metro+ is super compact opvouwbaar en licht

De Ergobaby Metro+ kinderwagen kan makkelijk met één hand worden opgevouwen tot een compact vorm zodat de Ergobaby kinderwagen makkelijk mee te nemen is in bagageruimtes van vliegtuigen of achterin de auto gelegd kan worden. trams. Het formaat van de  opgevouwen kinderwagen van Ergobaby is nog maar 54 x 44 x 25 cm. De Ergobaby Metro+ kinderwagen weegt 7,8 kg en heeft een handvat om makkelijk te dragen. Een superfijne accessoire van de Ergobaby Metro+ is de  draagtas, hiermee kan je de Ergobaby Metro+ makkelijk op de rug meenemen, bijvoorbeeld op het vliegveld. 

De Ergobaby stroller Metro+ heeft een baby nestje

Het zitgedeelte van de Ergobaby kinderwagen Metro+ kan afgesteld worden naar een horizontale ligpositie. Wanneer het zitje in platte lighouding verstel wordt kun je met de voering van het zitje een veilig nestje maken voor je baby. Dit innovatieve “newborn nestje” creëert een fijne en veilige ligplek voor je baby (tot ca. 3 maanden). Zo kan je baby comfortabel liggen waar je ook bent of naartoe gaat.

De Ergobaby Metro+ heeft een in hoogte verstelbare duwstang voor ouders van elke lengte

De duwstang van de Ergobaby Metro+ kinderwagen kan op de lengte van elke ouder aangepast worden doordat het in hoogte verstelbaar is. Dit kan van 96 tot 105 cm boven de grond. Het verstellen van het handvat van de Ergobaby kinderwagen is met een simpele handeling te doen waardoor je als ouders makkelijk kunt wisselen tijdens een wandeling samen.

De dikste voering van alle compacte premium kinderwagens

De Ergobaby Metro+ kinderwagen heeft de dikste voering in het zit- en liggedeelte, vergeleken met de soortgenoten. Dit zorgt ervoor dat je baby super comfortabel met je mee op pad kan.

De Ergobaby kinderwagen Metro+ is ergonomisch voor ouder en kind!

De Vereniging Actie Gezonde Rug (AGR) heeft de Ergobaby kinderwagen Metro+ beoordeeld als vriendelijk voor de rug voor zowel de baby’s als voor de duwende ouders. Dit komt omdat de kinderwagen licht en compact is, veel verstelmogelijkheden heeft voor de ouders en het zitgedeelte voor het kindje ook op diverse standen af te stellen. Het zitgedeelte van de Ergobaby Metro+ kinderwagen groeit als het ware mee met je kindje van 0 t/m 4 jaar.

Kenmerken Ergobaby Metro+ kinderwagen

 • Te gebruiken vanaf geboorte tot 22 kg (ca. 4 jaar)
 • Handige opbergmand onder zitje met draagvermogen tot 2,2 kg (inhoud 17,8 liter)
 • Opberg vak aan achterkant van zitgedeelte tot 1,4 kg
 • Afmeting Ergobaby kinderwagen 96 x 87 x 44 cm
 • Gewicht van de kinderwagen 7,8 kg
 • Duwstang in hoogte verstelbaar tussen 96 cm tot 105 cm
 • Compact opvouwbaar tot een afmeting van 54 x 44 x 25 cm
 • Handig handvat om te dragen
 • Dempende veren en grote achterwielen
 • Lekvrije banden
 • Verwijderbare zonnescherm met SPF50+ bescherming tegen de zon
 • Rugleuning van ventilerend mesh stof gemaakt. Dit kan afgesloten worden voor een winddicht en warm zitgedeelte
 • Inclusief regenhoes
 • Afneembaar en wasbaar zitgedeelte

Accessoires bij de kinderwagen van Ergobaby

De Ergobaby Metro+ kinderwagen heeft een aantal praktische accessoires die standaard bij de Ergobaby kinderwagen geleverd worden:

 • Een handige regenhoes, altijd handig om bij je te hebben voor als het een keer regent.
 • Een uitklapbaar zonnescherm in kleur Zwart of Grijs. Wil je een vrolijk kleurtje, dan kun je een leuke roze of gele bijbestellen.

Bij te bestellen accessoires Ergobaby kinderwagen Metro+

 • Een veiligheidsbeugel. Naast de standaard veiligheidsgordel waarmee je kindje vastzit in de buggy, kun je kiezen voor een extra veiligheidsbeugel. Dit biedt je kindje houvast tijdens de rit. De veiligheidsbeugel van de Ergobaby Metro+ klik je makkelijk vast aan de Ergobaby kinderwagen en net zo makkelijk er weer uit.
 • Een originele Ergobaby Metro+ draagtas
 • Autostoel adapter  sluit aan  op populaire autostoel modellen (Nuna, BeSafe, Cybex, Maxi Cosi). 
 • Extra zonnescherm in een vrolijk kleurtje (geel of roze)