Over Babymaxi

Veel nieuwe ouders zeggen dat een draagzak een van de meest essentiële aankopen voor hun kindje is. Niet alleen zorgt het ervoor dat ouders hun handen vrij hebben, zodat ze verder kunnen gaan met hun dagelijkse werkzaamheden, maar gedragen worden op deze manier is erg comfortabel voor baby's en velen van hen zullen graag in slaap vallen, gerustgesteld door de nabijheid van de vader of de moeder en gekalmeerd worden door hun
bewegingen. Plus dat onderzoek suggereert dat 'babydragen’ een perfecte manier is om de band tussen ouder en kind te versterken. Er zijn ook aanwijzingen dat het krampjes kan verminderen en de kwaliteit van de slaap van de baby kan verbeteren.

Op basis van deze feiten en onze eigen passie voor het babydragen werd in 2011 het online familiebedrijf Babymaxi/Draagzak.nl gelanceerd. Als gevolg van het groeiende assortiment van de nieuwste draagzak modellen, is het inmiddels favoriet bij ouders in de Benelux en andere landen.

Omdat wij ons realiseren dat een draagzak een van de meest essentiële aankopen voor je kindje is, streeft Babymaxi/Draagzak.nl ernaar om alleen producten aan te bieden waar we erg trots op zijn. Babymaxi/Draagzak.nl heeft een aanbod van hoogwaardige, innovatieve en stijlvolle draagzakken uit de hele wereld die meestal gemaakt zijn van organisch, natuurlijk, duurzaam en ethisch materiaal.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je op zoek naar iets dat wij (nog) niet aanbieden? Neem dan vooral contact met ons op!