Cadeauverpakking

Cadeauverpakking

Om meerdere redenen geloven wij dat babydragers een mooi en praktisch cadeau zijn voor aanstaande ouders. Bijvoorbeeld kan het moeilijk zijn om een cadeau te kiezen voordat het kind geboren is, vooral wanneer de ouders niet weten wat voor geslacht het kind zal krijgen. Gelukkig worden de meeste babydragers gemaakt in neutrale kleuren en geven de meeste ouders inderdaad de voorkeur aan zwart, grijs, rood, marineblauw of beige aangezien deze kleuren steeds opnieuw gebruikt kunnen worden voor eventuele volgende kinderen. 

Als u graag een zwangere collega wilt verwennen, dan zult u wellicht overwegen om geld in te zamelen en een van onze ergonomische draagzakken te kopen. Als u niet zeker weet welke stijl u moet kopen dan kan onze advies sectie hulp bieden. 
 
Wat u uiteindelijk ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw cadeau met een grote dankbare lach zal worden ontvangen. Of u nu kiest voor een draagzaak of draagdoek het is iets wat meerdere jaren ontzettend bruikbaar zal zijn en dan ook oprecht gewaardeerd zal worden.
 
Hierom hebben we een speciale cadeauservice opgezet waarbij we het door u gekozen product inpakken, uw persoonlijk bericht op een mooie wenskaart toevoegen en de babydrager direct naar de toekomstige ouders sturen, wanneer u dit wenst. Vanzelfsprekend wordt geen factuur bij de bestelling bijgevoegd.
Cadeauverpakking