Tula Standard

Tula Baby (standaard)


De Tula Baby is de standaard baby draagzak van Tula. Deze uitvoering kun je uitbreiden met een
zitverkleiner. Die is lekker zacht en biedt meer ondersteuning voor het hoofdje van je pasgeboren baby. Of je kiest voor een zitverbreder voor wanneer je baby al wat groter is. Met deze accessoires zorg je er altijd voor dat je kindje in de natuurlijke M-houding zit. Wil je liever een kant en klare draagzak die meegroeit met je baby? Kijk dan eens naar de Tula Free to Grow.

Filteren op

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters


Voorkom rugklachten

De Tula Baby biedt optimaal comfort voor jou en je baby. Door de gelijkmatige gewichtsverdeling krijg je namelijk minder snel last van je rug. Klachten aan je nek, schouders en rug worden bovendien voorkomen door de brede en gevoerde draagbanden. Daarnaast pas je de schouderbanden en de heupbanden gemakkelijk aan aan de lengte van de persoon die de baby draagt. De Tula Baby is dus comfortabel voor jou, maar ook voor je partner.


Het oog wil ook wat...

De draagzakken van Tula zijn niet alleen ergonomisch en comfortabel. Ze zijn ook hartstikke hip door hun unieke design. De Tula Baby is verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. In deze webshop zijn afbeeldingen beschikbaar van alle verschillende modellen. Deze vind je hieronder.


Meer van Tula

Ben je benieuwd naar andere draagzakken van Tula? Bekijk dan ook eens de Tula Free to Grow, de Tula Lite, de Tula Explore of de Tula Toddler voor je peuter.